2/16/2017

Tammikuun BetteBox- arvostelu

Tässä nyt lähes ajantasaisesti myöhässä Tammikuun uudistuneen LivBoxin eli nykyisin BetteBoxin arvostelu.

Boxi yleisesti


Boxista löytyi Maybellinen ripsiväri, Manna Kadarin poskipuna, TRESemmén muotovaahto ja Evon tyvisuihke sekä Lumenen kosteusvoidegeeli.
Tämä oli jotenkin mukava uusi boxi. Ulkoasu oli kaunis ja yksinkertainen. Tuotteet oli valittu selvästi huolella tähän ensimmäiseen uudistuneeseen boxiin. Mukava avata ja testailla tuotteet. Ripsiväri oli ihana uutuus- lisää tämmösiä!



Paradise Blush-Manna Kadar


"Paradise Blush on silkkimäinen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Poskipunassa on erityisen kevyt koostumus, jonka takia se levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille kauniin hehkun."


Edellisestä boxista löytyi samaa sarjaa ja myös tämä tuote tuntui yhtä mukavalta ja ehkä jopa vähän ylelliseltä. Levittyy mukavasti. Sävy ehkä vähän väärä omalle iholle. 



New York Falsies Push Up Angel -maskara-Maybelline


"Dramaattisesti kohotetut ripset – siipimäistä irtoripsiefektiä! Vallankumouksellisen kumiharjan lyhyet harjakset tuovat väriä pienimpiinkin ripsiin luoden äärimmäistä tuuheutta ja pitkät harjakset levittävät ripset siipimäisesti. Dramaattista volyymia ja nostetta ripsille!"

Siis aivan ihana! Näitä tulee varmasti ostettua lisää myös testin jälkeen. Myös alaripsiin värin saa sotkematta muuta. Täydellinen harja. Enemmän tämmösiä! 



Max The Volume Root Lift & Texture Foam –vaahto-TRESemmé

"Oletko miettinyt miten saisit hiuksillesi tuuheutta ilman pidennyksiä? TRESemmé Max The Volume Root Lift & Texture Foam –vaahto on ratkaisu ongelmaan

• Formuloitu antamaan hiuksillesi maksimaalista & pitkäkestoista tuuheutta
• Kevyt ja ilmava koostumus antaa hiustyvelle extra nostetta
• Näyttävämmän tuuheuden saavutat kun annostelet vaahtoa pyyhekuivien hiuksien tyveen ja kuivaat/föönaat diffuuserin kanssa.
Pysyvämpään lopputulokseen viimeistele TRESemmé Max The Volume Creation -hiuslakalla saavuttaaksesi täydellisen runway lookin!"


Muotovaahdot on itselle vähän blääh- pesen hiukset iltaisin ja tämmöiset tuotteet pääsisivät oikeuksiinsa pyyhekuiviin hiuksiin laitettuna ja föönattuna. Kaikki muotovaahdot toimii minusta samalla tavalla. Pitkiin hiuksiin aiheuttaa minulle kunnon takkupallon. (pitäis ehkä tehdä jotain?)



Root Canal Volumising Spray-Evo


"Tuuheuttava tyvikohotussuihke, joka antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Parantaa hiusten hallittavuutta. Sopii kaikille hiuksille, mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Suihkuta puhtaiden pyyhekuivattujen hiusten tyveen antaaksesi hiuksille nostetta ja tukea."


Uusi merkki. Todella tylsä ulkonäkö. En tiedä huomaanko suurta eroa käytön jälkeen? Aika kevyt vaikutus. Tykkään enemmän Biozellin tyvikohotussuihkeesta. 



LÄHDE tasapainoittava 24h kosteusvoidegeeli-Lumene

"Innovatiivinen koostumus yhdistää raikkaan voiteen ja erittäin kevyen geelin. Imeytyy nopeasti ihoon jättäen ihon välittömästi raikkaaksi, mattapintaiseksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Ainutlaatuisen Hydra-teknologiamme avulla kosteus vapautuu ihoon tasaisesti päivän aikana. Kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehydin luovuttajia ja mineraaliöljyä"

Todella kevyt tuote. Iho ei tunnu kovin kostealta käytön jälkeen. Tykkään omasta perus Niveasta enemmän. Tuote jättää ihon tosiaan mattapintaiseksi, mutta tuo tehokas kosteutus ei ainakaan minulla tuntunut. Kiva uusi ulkonäkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti